De ce sa alegem tevile de cupru

Teavile de cupru sunt alegerea profesionala pentru realizarea instalatiilor de apa si a celor de incalzire. Tevile si fitingurile din cupru se pot utiliza cu deplina incredere pentru realizarea  retelelor de instalatii sanitare si instalatii termiceCuprul este un metal neferos, ductil si foarte rezistent la coroziune.

Cuprul este utilizat in marea majoritate a domeniile si asta face din el una dintre resursele  naturale cele mai utile.  Alierea cu diverse alte materiale ii confera si mai multa rezistenta si sporirea gamei de aplicatii. Cuprul este un material reciclabil.

Cuprul are intotdeauna rezultate bune in realizarea instalatiilor termice, sanitare, retele de distributie gaze tehnice, lichide alimentare, etc. datorate proprietatilor sale ca: rezistenta mecanica ridicata, rezista la temperaturi inalte, nu exista transferuri de gaze sau alte fluide intre fluidul din interior si exteriorul tevilor (in cazul conductelor de plastic se intampla aceste transferuri la nivel molecular, deaceea se fabrica anumite modele cu bariera de oxigen), este rezistent la coroziune ,foc si presiune, durata de viata foarte lunga, nu este deasemenea influentat de radiatiile ultraviolete.

Din punctul de vedere al instalatorului, de a avea clienti satisfacuti si fara reveniri sau service-uri asupra instalatiilor in perioadele de garantie sau din punctul de vedere al clientilor care doresc  instalatii fara probleme, fiabile si cu durata cat mai mare de viata, cuprul este alegerea optima pentru realizarea de instalatii.

#

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *