Centrale termice murale


centrale termice murale
Centrala termica  murala este un aparat compact  care functioneaza cu combustibil gazos, transformand energia acestuia prin ardere in interiorul centralei in energie termica. Datorita sistemelor de automatizare si de protectie o centrala termica murala functioneaza fara a fi nevoie sa fie supravegheata ea asigurand singura reglarea presiuni gazului, aprinderea flacari precum si supravegherea acesteia cu un senzor de ionizare, deasemenea evacuarea gazelor se face fortat cu ajutorul unui ventilator pentru gaze arse.

 

Flacara este modulata cu ajutorul unei vane de gaz care ajusteaza debitul de gaz, avand astfel un control precis asupra temperaturii, fapt care duce la economii de combustibil. Tot in interiorul centralei se afla si pompa pentru circulatia agentului termic. Controlul, programarea si protectiile se realizeaza de catre circuite electronice aflate in interior pe placa electronica  si cu ajutorul panoului de comanda.

 

Centralele termice murale sunt utilizate atat pentru producerea incalzirii agentului termic cat si pentru producerea apei calde menajere.


CERERE OFERTA CENTRALE TERMICE MURALE

#