Instalatii electrice de exterior

Executam si comercializam instalatii electrice de exterior, cu tot ce tine de ele. In general, executam instalatii electrice de exterior de la zero dar oferim si servicii de modernizare si refacere a instalatiilor vechi, diagnosticare si interventie in cazul unor defectiuni. Calitatea serviciilor noastre consta in promptitudinea executiei, acuratetea si atentia la detalii, precum si in preturi corecte.

Executie de instalatii electrice de exterior care cuprind :

cablu electric ingropatRetele electrice subterane.

Retele electrice de exterior realizate prin ingroparea cablurilor folosite la alimentari de incinte, grupuri de pompare, legaturi intre obiective, bransamente, sisteme de impamantare, retele de iluminat exterior, etc. Executarea santurilor si ingroparea cablurilor speciale de tipul CYABY, ACYABY, CYABY-F,ACYABY-F, etc.

Retele electrice supraterane.

retea electrica exterioara

Retele electrice exterioare executate prin suspendarea conductorilor sau cablurilor cu ajutorul stalpilor, folosite pentru distributia energiei electrice intre diferiti consumatori, alimentarea instalatiilor de iluminat exterioare, etc. Montajul stalpilor, pozarea si tensionarea cablurilor.

 

Instalatii de iluminat exterior.

iluminat exterior

Executam instalatii de iluminat exterior pentru iluminat arhitectural si ornamental, pentru iluminat curti si parcari, pentru iluminat curti interioare, gradini, terenuri de sport, pietonal.Cu corpuri de iluminat care folosesc lampi cu vapori de mercur sau lampi cu vapori de sodiu, proiectoare cu lampi cu ioduri metalice, proiectoare cu LED- uri sau iluminat cu sisteme autonome cu panouri solare.

 

 

CERERE OFERTA INSTALATII ELECTRICE DE EXTERIOR

#