Incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala cu agent termic este o solutie de incalzire care ia amploare datorita confortului, eficientei si nu in ultimul rand, economiei de combustibil cu pana la 30 la suta fata de sistemul clasic cu radiatoare.

Datorita rezultatelor exceptionale obtinute, de-a lungul timpului, cu instalatiile de incalzire in pardoseala pe care le-am montat, societatea noastra promoveaza activ conceptul de incalzire in pardoseala pe piata romaneasca, oferind clientilor produse de foarte buna calitate la cele mai bune preturi.

Va propunem solutii tehnice noi, verificate si certificate de piata europeana, consiliere competenta pentru alegerea si proiectarea sistemului de incalzire. Va ajutam sa alegeti sistemul potrivit pentru casa dumneavoastra, dupa o analiza riguroasa a cerintelor si ajustarea corecta a proiectarii in vederea obtinerii de rezultate maxime si a unui pret mai mult decat rezonabil.

Generalitati incalzire in pardoseala

incalzire in pardosealaSistemele de incalzire prin pardoseala incalzesc cu o temperatura scazuta a suprafetei pardoselii, o distributie uniforma a temperaturii printr-o energie radianta medie care confera o incalzire optima si economica a imobilelor, si este recomandat oricaror tipuri de imobile si incaperi indiferent de destinatia acestora. Aceste sisteme asigura confortul maxim printr-o distributie optima a temperaturii pe verticala, si posibilitatea de control si programare exacta a climatului interior. 

Sistemul ca sursa unica de incalzire, va asigura tot necesarul de caldura al spatiului de incalzit. Folosit ca sursa suplimentara de incalzire, sistemul de incalzire prin pardoseala, va putea fi montat si pentru a suplimenta un alt sistem de incalzire deja existent. Sistemele se pot utiliza atat pentru cladiri si imobile noi cat si pentru cele existente, in acest ultim caz sistemele se pot monta in aceleasi conditii ca la o cladire noua.

instalatie incalzire in pardosealaIn comparatie cu sistemele clasice de incalzire, la sistemele de incalzire in pardoseala, prin asigurarea temperaturii uniforme pe toata suprafata pardoselii, se obtine un grad de confort net superior fata de sistemul clasic de incalzire cu radiatoare si totodata o economie in functionare prin controlul temperaturii de la nivelul pardoselii si a celei de ambient cu ajutorul termostatelor cu mai multe puncte de control. Sistemul obtine o temperatura controlata (cu ajutorul termostatelor) de 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului si 20 grade la nivelul tavanului (ceea ce la sistemele clasice cu radiatoare este tocmai invers; temperatura mai mare este la nivelul tavanului si ce mai mica la nivelul solului) aceasta distributie a temperaturilor creeaza un echilibru termic intre corpul uman si mediul ambiant din incapere, obtinandu-se astfel o senzatie optima de confort. Datorita coeficientului inalt de energie radiata al sistemelor de incalzire prin pardoseala, starea de confort se instaleaza chiar la temperaturi mai scazute ale mediului ambient. Aceasta poate fi redusa astfel cu 1- 2°C pana la 20°C; lucru care duce la o economie de energie de 3-6% pe an. Rezulta de aici un consum de anergie mai redus comparativ cu sistemele clasice de incalzire cu radiatoare.

Avantaje sistem de incalzire in pardoseala

incalzire in pardosealaPodeaua este termostatata si se pastreaza mereu la o temperatura confortabila; distributie uniforma a temperaturii pe toata suprafata pardoselei;- un nivel deosebit de confort termic;fiabilitate 100% – sistemul nu necesita intretinere sau consumabile;- agentul termic are temperatura scazuta, 35-45grade, caracteristica care il face perfect compatibil cu pompele de caldura si cu centralele termice in condensatie, ale caror randamente sunt cu cel putin 15% superioare celor clasice si posibilitatea de a folosi forme economice de caldura (pompe de caldura, energie solara); complet ecologic- calitatea superioara a aerului interior este mai buna fata de alte forme de incalzire (se evita arderea prafului din atmosfera, miscarea aerului in camera este mult redusa). Nu creeaza probleme persoanelor alergice; termostatele inteligente asigura functionarea instalatiei complet automat cu posibilitatea programarii complexe pe durata intregii saptamani;- ofera conditii igienice superioare (nu se formeaza zone umede pe pardoseala evitindu-se formarea coloniilor de bacterii);da posibilitatea unei amenajari flexibile a spatiului (neexistand radiatoare ).temperatura nu creste excesiv la tavan, se reduce consumul inutil de energie;rezistentele incalzitoare sunt incastrate in pardoseala, astfel se castiga spatiul ocupat de clasicele radiatoare;temperatura se poate regla in fiecare incapere prin intermediul termostatului aferent incaperii;disparitia condensului de pe pereti.

Cerere oferta preturi incalzire prin pardoseala cu agent termic.

#