Instalatii termice

Serviciile noastre in domeniul instalatiilor termice includ montarea si comercializarea de instalatii termice complete ce cuprind: microcentrale murale, centrale termice pe gaz, cazane si arzatoare pe gaz sau combustibili lichizi, centrale pe lemne sau peleti, radiatoare, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, ventilo-convectoare, etc.

Suntem in masura sa va oferim solutii tehnice si sa executam lucrari de instalatii termice pentru toate tipurile de imobile (case, vile, cladiri de birouri, blocuri de locuinte, spatii comerciale, etc)

Incalzire in pardoseala cu agent termicincalzire in pardoseala cu agent termic

Incalzirea in pardoseala cu agent termic este  o solutie de incalzire care ia amploare datorita confortului, eficientei  si nu in ultimul rand economie de combustibil cu pana la 30 la suta fata de sistemul clasic cu radiatoare.

Datorita rezultatelor exceptionale obtinute, de-a lungul timpului, cu instalatiile de incalzire in pardoseala care le-am montat, societatea noastra promoveaza activ conceptul de incalzire in pardoseala pe piata romaneasca, oferind clientilor produse de foarte buna calitate la cele mai bune preturi.

Va propunem solutii tehnice noi, verificate si certificate de piata europeana, consiliere competenta pentru alegerea si proiectarea sistemului de incalzire. Va ajutam sa alegeti sistemul potrivit pentru casa dumneavoastra, dupa o analiza riguroasa a cerintelor si ajustarea corecta a proiectarii in vederea obtinerii de rezultate maxime si a unui pret mai mult decat rezonabil … (mai mult)

Incalzire in pardoseala electricafilm rezistiv incalzire

Instalam si furnizam sisteme electrice de incalzire in pardoseala si sisteme de incalzire electrica cu aplicatii diverse ca degivrarea aleilor, jgheaburilor, protectia la inghet a conductelor, degivrare rampe de acces si pentru multe alte aplicatii pe care o sa incercam sa vi le prezentam succint in continuare.

Incalzirea prin pardoseala atrage din ce in ce mai multa lume, care doreste sa o implementeze in locuinta proprie, datorita confortului deosebit oferit de aceste sisteme, modului usor de instalare, fiabilitate ridicata practic garantii de ordinul 10ani si durata reala de viata cat exista cladirea, intretinere zero si nu in ultimul rand preturi de instalare si exploatare reduse … (mai mult)

Centrale termice

Serviciile noastre in domeniul instalatiilor termice includ montarea si centrala termicacomercializarea instalatiilor termice complete ce cuprind: microcentrale murale, centrale termice pe gaz, cazane si arzatoare pe gaz sau combustibili lichizi centrale pe lemne sau peleti radiatoare, boilere, sisteme incalzire in pardoseala, ventilo-convectoare, etc.

Suntem în masura sa va oferim solutii tehnice si sa executam lucrari de instalatii termice pentru toate tipurile de imobile (case, vile, cladiri de birouri, blocuri de locuinte, spatii comerciale, etc)

De asemenea va ajutam la alegerea centralei potrivite nevoilor dumneavoastra, din multitudinea de centrale existente pe piata, conform unor criterii stricte care trebuiesc luate in calcul pentru confortul ulterior al casei. De aceea va stam la dispozitie pentru a se face alegerea corecta in ceea ce inseamna dimensionarea centralei si a restului instalatiei … (mai mult)

Pompe de caldura

Instalam si furnizam pompe de caldura.pompa de caldura

Pompele de caldura reprezinta cea mai eficienta tehnica de utilizare a energiei regenerabile.

Pompele de caldura sunt sisteme termice folosite pentru incalzirea sau racirea spatiilor de locuit sau a cladirilor industriale. Sunt folosite ca sistem unic de generare a caldurii sau cu alte centrale termice in mod complementar. Incalzirea agentului termic facandu-se in mare parte cu energie din mediul inconjurator, caldura captata din sol, panza freatica sau aer, aceasta fiind captata cu echipamente care functioneaza cu energie electrica care energie are in general o pondere ( in functie de tipul de pompa : apa-apa, sol-apa, aer-apa ) de aproximativ 25% iar restul de 75% fiind energie din mediul inconjurator, energie practic inepuizabila.

Cu toate ca la inceput costurile de achizitie si de instalare sunt mai mari ca la o centrala clasica pe gaze, lemne sau alti combustibili solizi si lichizi, avantajele pompelor de caldura fiind date in primul rand de costurile foarte mici de exploatare si intretinere, practic ele producand putere calorica de 3 pana la 5.5 ori mai mare decat puterea electrica consumata de la retea, deasemenea nu exista cheltuieli suplimentare pentru bransamente la reteaua de gaze naturale, nu necesita cosuri de fum, rezervoare de combustibili, nu exista cheltuieli de intretinere periodica, nu emite noxe, functionare silentioasa, produc apa calda la aceleasi costuri reduse … (mai mult)

Panouri solarepanou solar cu tuburi vidate

Furnizam si instalam sisteme complete solare

Unul dintre obiectele noastre de activitate este livrarea si instalarea de panouri solare si instalatii solare complete. Va ajutam la instalarea panourilor solare daca le aveti achizitionate sau va ajutam la alegerea sistemului potrivit nevoilor dumneavoastra, conform unor criterii care trebuiesc luate in calcul pentru confortul ulterior al dumneavoastra. De aceea va stam la dispozitie pentru a face alegerea corecta in ceea ce inseamna dimensionarea sistemului si a restului instalatiei .

Panourile solare sunt componentele principale ale unei instalatii termice solare si se folosesc in principal pentru prepararea de apa calda menajera, iar mai de curand se folosesc si ca aport la furnizarea energiei necesare incalzirii cladirilor .Ca avantaje in perioada primavara-toamna costurile la producerea de apa calda menajera se pot reduce cu 100%, iar iarna cu pana la 60%,in functie de dimensionare corecta a instalatiei si consumuri … (mai mult)

Cosuri de fumcos fum

Furnizam si instalam cosurile de fum necesare functionarii centralelor termice.

Cosurile de fum (pentru evacuarea gazelor arse) se utilizeaza pentru centrale cu combustibili gazosi, combustibili solizi sau combustibili lichizi. Materialul folosit: inox, care poate fi, la cerere, mat sau lucios.
Cosurile de de fum se oferteaza pe baza cerintelor Dvs (in functie de aplicatie) : diametrul cosului de fum, inaltimea dorita a acestui cos, tipul combustibilului, configuratia dorita … (mai mult)

Cerere Oferta Instalatii Termice / Oferta preturi Instalatii Termice

#