Instalatii de curenti slabi

Instalatii de curenti slabi pentru sisteme de interfoane, videointerfoane, supraveghere video, distributie semnale TV si internet, alarme antiefractie, avertizare incendiu, automatizari porti, etc.
Executam proiecte de curenti slabi in ceea ce priveste atat realizarea fizica a instalatiilor cat si intretinerea lor ulterioara.

Incercam sa oferim mai mult decat echipamente performante si produse de renume , incercam sa gasim solutiile optime si fiabile petru realizarea obiectivului propus din domeniul vast al instalatiilor de curenti slabi , de asemenea, foarte important, se incearca optimizarea instalatiilor din punct de vedere al costurilor pretul final al acesteia fiind un factor important.

Se parcurg toate etapele incepand cu serviciul de consultanta, proiectarea sistemului, configurarea sistemului, serviciile de montaj, instalare si punere in functiune, scolarizarea si instruirea beneficiarului care urmeaza sa foloseasca instalatia respectiva, asigurarea service-ului in perioada de garantie, precum si mentenanta sistemului in baza unui contract ulterior.

In domeniul instalatiilor de curenti slabi va oferim:

Supraveghere video sisteme de televiziune cu circuit inchisSensor 054

Sistemele de televiziune cu circuit inchis sau CCTV ( closed circuit TV ) folosesc camere video de supraveghere cu ajutorul carora capteaza imaginile pe care le stocheaza intro componenta a sistemului permitand consultarea lor ulterioara in caz de necesitate. Sistemele de supraveghere video sunt componente importante in cadrul sistemelor de securitate permitand monitorizarea in timp real a spatiilor, cailor si zone de acces.

Gama de aparatura folosita in configurarea unui sistem de supraveghere este foarte variata incepand de la echipamente analogice si continuand cu echipamente digitale , echipamente didigitale cu IP, echipamente wireless analogice, echipamente wireles digitale , DVR (digital video recorder ), Nvr IP recorder (network video recorder ) sisteme de back-up al sursei de alimentare, etc.

Sisteme avertizare efractiesisteme de alarma

Cu ajutorul sistemelor de detectie efractie se asigura securitatea bunurilor si a persoanelor, avand avantajul reducerii costurilor cu paza umana, ele fiind monitorizate de la distanta prin retele centralizate de comunicare sau prin internet. Deasemenea in cadrul sistemelor de alarmare la efractie diversitatea echipamentelor folosite este foarte mare.

Sisteme avertizare incendiuavertizare incendiu

Au rolul de a avertiza inceputul unui incendiu prin intermediul unor dispozitive acustice si optice si uneori, prin circuite de automatizare, pornirea instalatiilor de stingere. Sesizarea incendiului se face automat cu ajutorul senzorilor de fum, de temperatura, bariere, etc. sau manual prin actionarea butoanelor de incendiu.

Sisteme control accescontrol acces

Sistemele de control acces au aplicatii de securizare a accesului in cladiri, companii, zone cu regim special, institutii, etc. Aceste sisteme executand in anumite cazuri si pontajul sau eliberand grafice de prezenta

Sisteme voce-datevoce-date

Sistemele de voce date se refera la sistemele de telefonie si retelele de date cum ar fi retele de internet sau intranet, instalari de echipamente specifice ca centrale telefonice, switch-uri pentru distributie, routere, media convertoare, cablare structurata , retele fibra optica, etc.

Sisteme de sonorizare si adresare publicasistem adresare publica

Sistemele de adresare publica sau public address au aplicatii diverse cum ar fii sonorizarea ambientala si trimiterea de mesaje in locuri ca gari, aeroporturi, spatii comerciale, magazine, scoli, teatre, cinematografe, etc., facand posibila creerea unui ambient sonor darsi trimiterea de mesaje catre angajati, clienti, pasageri, spectatori, elevi.

Componenta unui sistem este urmatoarea: sursa de semnal (radioreceptor, CD player, microfon, etc.), sistem de mixaj, statie de amplificare sau sistem de amplificare (in functie de necesitati poate fi un ansamblu de amplificatoare audio), reteaua de traducatoare acustice (difuzoare, boxe, megafoane, coloane sonore, etc.), cablajele aferente. Alegerea acestora nu se face la intamplare ci se iau in calcul elemente ca necesarul de putere al amplificatoarelor, presiunea acustica a difuzoarelor, coeficientul lor de dispersie a sunetului, dimensionarea corespunzatoare a sectiunii conductoarelor, amplasarea traductoarelor acustice pentru a nu avea zone neacoperite sau acoperite prea putin.

Sisteme de receptie si distributie a semnalelor TVantena satelit

Montaj si reglaj de antene terestre si satelit, realizare de sisteme si retele de distributie a semnalelor de TV si a semnalelor de la instalatiile de receptie prin satelit. Realizarea retelelor de distributie de tipul stelar sau linie de distributie in functie de conditiile si cerintele de la fata locului, realizarea transmiterii unei benzi mari de frecventa (47MHz pana la 2500 MHz) echilibrare nivelului de semnal la toate iesirile retelei de distributie precum si compensarea pierderilor(pierderi inerente datorate atenuarii cablurilor coaxiale si a componentelor de distributie si cele pentru conexiuni) cu ajutorul amplificatoarelor.

Sisteme de interfoane si videointerfoanevideointerfoane

Montajul si executia instalatiilor electrice aferente instalarii interfoanelor si videointerfoanelor unifamiliale sau pentru instalatii colective, deasemenea instalarea Yalelor electromagnetice si amortizoarelor.

 

 

Automatizari pentru porti si usi de garajporti automate

Montajul, reglajul si programarea sistemelor de automatizari pentru porti batante, porti culisante sau usi de garaj tip panou, sectionale sau rulou.

 

 

CERERE OFERTA INSTALATII DE CURENTI SLABI

#