Incalzire in pardoseala electrica

Instalam si furnizam sisteme de incalzire in pardoseala electrica si sisteme de incalzire electrica cu aplicatii diverse ca degivrarea aleilor, jgheaburilor, protectia la inghet a conductelor, degivrare rampe de acces si pentru multe alte aplicatii pe care o sa incercam sa vi le prezentam succint in continuare.

Incalzirea prin pardoseala atrage din ce in ce mai multa lume, care doreste sa o implementeze in locuinta proprie, datorita confortului deosebit oferit de aceste sisteme, modului usor de instalare, fiabilitate ridicata practic garantii de ordinul 10ani si durata reala de viata cat exista cladirea, intretinere zero si nu in ultimul rand preturi de instalare si exploatare reduse.

Ca avantaje ale incalzirii in pardoseala electricaincalzire electrica in pardoseala

Caldura uniform repartizata pe intreaga suprafata a pardoselei si stratificarea aerului pe vertical avand temperatura mai mare la baza pardoselei si mai scazuta la nivelul cailor respiratorii, asigurarea unei temperaturi constante pe toata suprafata pardoselei conducand la un nivel de confort termic ridicat, neexistand elemente exterioare, tevi sau calorifere, nu se ocupa spatiu si aspectul incaperii se imbunatateste considerabil si avantaje economice la achizitionarea sistemului precum si pe perioada folosirii acestuia deasemenea nu are nevoie de intretinere iar durata de exploatare a unei instalatii este practic cat dureaza constructia.

Sisteme de incalzire in pardoseala electrica

Cabluri electrice incalzitoare. Sunt cabluri cu diametre intre 4 si 8 mmcovoras incalzire electrica si lungimi de la 7m pana la 200m iar puterile sunt intre 16W si 20W pe metru si in functie de destinatie au sau nu au ecran de protectie (ecran care se leaga la impamantare in cazul folosirii in mediu umed cum ar fi incalzirea pardoselei din bai ).Aceste cabluri se monteaza pe un suport termoizolant iar apoi sunt inglobate in sapa de beton cu o grosime de minim 2cm. Se pot monta indiferent de arhitectura camerei si se preteaza in special constructiilor noi deoarece grosimea stratului de izolatie impreuna cu grosimea sapei este de minim 5cm.

Covorase incalzitoare. Sunt formate din cabluri incalzitoare care sunt fixate pe o tesatura de fibra de sticla, au in general latimea de 0.5m si grosimi de 3 sau 4mm, executate la puteri de 100W/mp sau 150W/mp.Datorita grosimii lor, aceste covorase au avantajul ca pot fi inglobate direct in stratul de adeziv in cazul placarilor ceramice.
Filme cu carbon pentru incalzire. Filmele de incalzire cu strat rezistiv din carbon sunt utilizate pentru a realiza sisteme de incalzire prin pardoseala electrica, montandu-se direct sub parchet, linoleum, mocheta, etc. Filmele carbonice sunt realizate in diverse dimensiuni si puterielectrice/mp, nu se inglobeaza in sapa sau adeziv de gresie iar in cazul folosirii sub mocheta, trebuie utilizarea unui kit de folii pentru protectie.

Cabluri pentru instalatii de degivrare. Acest tip de aplicatie se refera la incalzire electrica pardosealadegivrarea in exterior a rampelor, aleilor, cai de acces, scari, terase, trotuare, acoperisuri si jgheaburi, prevenind formarea turturilor, deasemenea se folosesc pentru protejarea la inghet a tevilor. Sunt cabluri care se incadreaza in caracteristicele celor pentru incalzire prin pardoseala in plus avand ecranul de protectie prin legare la pamant iar cele care lucreaza in exterior au invelisul rezistent la radiatiile UV.

Termostate. Termostate si cronotermostate pentru incalzire in pardoseala electrica cu senzor de ambient si senzor de pardoseala, termostate si automatizari pentru sistemele de degivrare.

Cerere oferta preturi incalzire prin pardoseala electrica.

#