Instalatii electrice

Garantii de 10 ani pentru instalatiile electrice

Incepand cu 01 ianuarie 2014, garantia oferita de S.C. BGA CONSTRUCT INSTAL s.r.l. pentru instalatiile electrice executate de noi este de 10 ani pentru circuite, conexiuni si executie iar pentru componenetele electromecanice si electronice folosite in tablourile electrice este de 4 ani. Garantia este valabila pentru sistemele livrate si instalate integral de catre noi.

Garantiile sunt aplicabile la defectiuni care se dovedesc a fi aparute ca urmare a unei greseli de fabricatie, viciu de material sau instalare gresita.

Descarca certificat de garantie

Serviciile noastre in domeniul instalatiilor electrice includ montarea si comercializarea de instalatii electrice complete. Instalatii industriale sau instalatii electrice civile, instalatii electrice de interior pentru case, vile, blocuri

Suntem in masura sa va oferim solutii tehnice si sa executam lucrari de instalatii electrice pentru toate tipurile de imobile indiferent de complexitatea acestora.

Consultanta oferita de noi este primul pas pe care trebuie sa-l faceti,de aceea suntem gata oricand sa ne intalnim cu D-vs pentru a discuta asupra proiectelor pe care doriti sa le realizati, trebuie doar sa ne contactati prin telefon sau e-mail si personalul nostru de specialitate va va ajuta sa alegeti produsul potrivit scopului propus.

Instalatii electrice de interior

instalatii electrice

Executam si comercializam instalatii electrice de interior si de exterior, cu tot ce tine de ele, inclusiv prize de pamant si sisteme de paratrasnet. In general, executam instalatii electrice de la zero dar oferim si servicii de modernizare, refacere a instalatiilor vechi, diagnosticare si interventie in cazul unor defectiuni. Calitatea serviciilor noastre consta in promptitudinea executiei, acuratetea si atentia la detalii, precum si in preturile corecte.

Cu o experienta acumulata de-a lungul anilor, in acest domeniu, punem la dispozitia clientilor nostri, atat persoane fizice cat si persoane juridice, servicii de proiectare si executie a instalatiilor electrice, pentru obiective civile sau industriale, la un inalt nivel de calitate cu echipe formate de-a lungul anilor care au acumulat experienta din multitudinea de lucrari executate. De asemenea, oferim consultanta pentru alegerea arhitecturii sistemului, alegerea aparatajului terminal si al materialelor folosite in executia instalatiilor electrice, de calitatea carora depinde confortul ulterior si siguranta in exploatare oferit de aceste instalatii … (mai mult)

 

Instalatii de curenti slabi

instalatii electrice curenti slabi

Instalatii de curenti slabi pentru sisteme de interfoane, videointerfoane, supraveghere video, distributie semnale TV si internet, alarme antiefractie, avertizare incendiu, automatizari porti, etc.

Executam proiecte de curenti slabi in ceea ce priveste atat realizarea fizica a instalatiilor cat si intretinerea lor ulterioara. Incercam sa oferim mai mult decat echipamente performante si produse de renume , incercam sa gasim solutiile optime si fiabile petru realizarea obiectivului propus din domeniul vast al instalatiilor de curenti slabi , de asemenea, foarte important, se incearca optimizarea instalatiilor din punct de vedere al costurilor pretul final al acesteia fiind un factor important.

Se parcurg toate etapele incepand cu serviciul de consultanta, proiectarea sistemului, configurarea sistemului, serviciile de montaj, instalare si punere in functiune, scolarizarea si instruirea beneficiarului care urmeaza sa foloseasca instalatia respectiva, asigurarea service-ului in perioada de garantie, precum si mentenanta sistemului in baza unui contract ulterior … (mai mult)

 

Prize de pamant si paratrasnete

instalatii paratrasnet

Executam instalatii de prize de pamant sau impamantari si instalatii de protectie impotriva trasnetului. In exploatarea aparatelor electrice pot aparea defecte ale acestora care sa produca aparitia unor tensiuni periculoase pe elementele metalice exterioare ale acestora, aceasta facand necesara folosirea prizei de pamant sau impamantarii special legata la aceste elemente metalice, carcase metalice, pentru protejarea persoanelor care folosesc aceste aparate si echipamente dar chiar si a aparaturii in sine, tot prizele de pamant sunt folosite si pentru protejarea cladirilor impotriva trasnetelor prin legarea instalatiilor de paratrasnet la ele asigurand dispersia in pamant a descarcarilor electrice atmosferice … (mai mult)

#