Generalitati ale sistemelor de incalzire in pardoseala

Cateva generalitati ale sistemelor de incalzire in pardoseala ar fi :
Incalzirea se face cu ajutorul pardoselei, in care sunt inglobate elementele de incalzire, care reprezinta un corp de incalzire cu o suprafata egala cu suprafata camerei si un volum dat de grosimea sa.
Cu toate ca este un corp de incalzire mai mare, decat toate cele cunoscute, acesta nu ocupa spatiu si nu impiedica amenajarea acestuia in niciun fel.
Datorita faptului ca lucreaza cu agent termic de temperatura scazuta nu provoaca arderea prafului, evitand astfel alergiile care pot aparea in cazul sistemelor ce functioneaza cu agent de temperaturi mari si peretii incaperilor ramanand curati mai multa vreme.
Tot datorita temperaturii scazute a pardoselei nu se antreneaza particulele de praf din incapere, neexistand curenti de aer ca in cazul instalatiilor cu calorifere.
Sistemele de incalzire in pardoseala sunt sisteme de un randament superior celor cu radiatoare astfel aducand o economie substantiala in jurul a 30% fata de celelalte.
Confort termic sporit,datorita distributiei uniforme a temperaturii pe toata suprafata camerei si a stratificarii acesteia, incepand cu temperatura mai mare la nivelul talpilor si mai mica la nivelul aparatului respirator.

#

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *